We gaan het roer omgooien!

Vanaf 1 augustus 2022 zal WOODS Eatery niet langer meer een à la carte restaurant zijn. Vanaf september gaan we een andere invulling geven aan WOODS voor gasten van de Houtmaat. Vanaf september zullen we de mogelijkheden op onze site & socials bekend gaan maken. Tot 1 augustus zullen we ons alleen blijven focussen op à la carte.


Food Card & Cadeaubon

Ben je nog in het bezit van een Food Card of een online cadeaubon? Deze kun je nog tot 1 augustus bij ons besteden tijdens openingstijden. Reserveer dan even telefonisch, dan hoef je niet aan te betalen.

Heb je een online cadeaubon dan kun je deze als aanbetaling gebruiken in ons online reserveringssysteem. Dan zal je tijdens het afrekenen eventueel alleen het verschil te hoeven bijbetalen. Kom je er niet uit, bel ons dan gerust.

Wij zijn alleen tijdens openingstijden telefonisch te bereiken op donderdag vanaf 17:00 en van vrijdag t/m zondag vanaf 12:00 op nummer 074-2918112.


Lukt het niet om voor 1 augustus bij ons te komen eten?

Als het echt niet lukt om voor 1 aug bij ons te komen eten kun je tijdens openingstijden van WOODS de kaart bij ons inleveren en betalen we je het tegoed alsnog uit. We hopen natuurlijk vooral dat we je nog even in de watten mogen leggen.

Liefs team WOODS