Home / Aanbiedingen

Aanbiedingen

In het resort zijn er twee soorten kamers te vinden, de Standaard Cozy kamer en de Comfort Plus kamer. De kamers zijn geschikt voor één of twee personen en zijn modern, fris en met de hoogste kwaliteit ingericht.

Lekker nazomeren

In September is het nog volop zomer op Gran Canaria. Met temperaturen van 30 graden is het heerlijk genieten om streeploos bruin te worden. Bij aankomst tot 01/10/2021 krijgt u een gratis fles Prosecco ter waarde van 42,50.

Primeur Gran Canaria: coronaverzekering voor alle bezoekers

De overheid van Gran Canaria is de eerste regio in Spanje die alle bezoekers tegen extra kosten verzekert in het geval van een Corona-virusinfectie tijdens een vakantie op de eilanden. Dit omvat de terugvlucht, quarantainevoorziening en medische kosten. Minister van Toerisme Yaiza Castilla heeft hiervoor een overeenkomst met verzekeringsmaatschappij AXA España ondertekend. Hiermee zet Gran Canaria een volgende stap om toeristen meer veiligheid en rust te bieden. De verzekering zou ten goede komen aan alle bezoekers, zowel Spaanse als buitenlandse vakantiegangers. Er is één belangrijke voorwaarde: in het geval van een infectie mag de betrokkene vóór het begin van zijn reis niet geweten hebben dat hij besmet was met het coronavirus.