Home / Nieuws & Tips

Nieuws & Tips

Laat je kleren maar thuis

Laat je kleren maar thuis en geniet op het zonnige eiland Gran Canaria... Het eiland van goudgele stranden, heerlijk weer en temperament en zonder cultuur.

Naturisten/Nudisten vakantie in Playa del Inglés, Gran Canaria

Ben je op zoek naar een zon, zee, strand vakantie voor naturisten? Playa del Inglés in Gran Canaria de place to be voor naturisten.

Behoefte aan een beetje rust in je blootje?

Ga offline en ontdek wat Petit Hotel Natura je te bieden heeft! Naturisten vakanties worden steeds populairder. Even onze drukke levens ontvluchten en helemaal back to basic.

Fijne paasdagen allemaal!

Fijne Paasdagen allemaal!
We wensen iedereen vast fijne paasdagen!

De top 5 restaurants

5x keer leuk en betaalbaar eten in San Agustin. Overal zijn heel veel restaurants te vinden dat maakt het vaak lastiger om te kiezen waar je wat gaat eten. Gezellige en kwalitatieve restaurants vinden is dus nog niet zo eenvoudig. Hier een aantal van de restaurants die wij aanbevelen.

Help jij ons op weg naar een Blootkompas! Award?

Wij doen mee aan de Blootkompas! Awards 2022! Hiermee maken we kans op de titel Accommodatie van het jaar 2022.

Standaart Cozy Room

Op zoek naar een heerlijke en onvergetelijke vakantie? Zet het dagelijkse leven even op pauze en ontspan Bij Petit Natura in Gran Canaria! De Standaard Cozy kamer is geschikt voor een of twee personen.

We wish you a Merry Christmas!

We wish you a Merry Christmas!

Vier kerst en oud & nieuw in de zon bij Petit Natura

De donkerste en koudste tijd van het jaar is weer aangebroken. Petit Natura Naturist Boutiek Resort ligt Playa Del Ingles in Gran Canaria. Hier is het in de winter zelfs nog tussen de 20 en 25 graden. Wat is er lekkerder dan het koude weer te ontvluchten en kerst en Oud & Nieuw te vieren.

Op deze plek schijnt de zon tijdens de kerst!

Wil jij dit jaar liever de kerst in het zonnetje vieren dan thuis in de kou? Er zijn maar weinig plekken waar je terecht kunt voor een zon-, zee- en strandvakantie in december!

Nazomeren in Boetiek Resort Petit Natura

Het unieke boetiek resort Petit Natura op Gran Canaria is er weer helemaal klaar voor: het naseizoen is weer begonnen. Kom dus lekker nazomeren!

Veiligheid en hygiëne

Bij Boetiek Resort Petit Natura op Gran Canaria zorgen wij ervoor dat je onze resorts elke dag gerust kan bezoeken in de beste veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitsomstandigheden.

Italiaans restaurant Il Vespino Vecchio

In San Agustin kun je op enkele minuten loopafstand een fantastisch Italiaans restaurant vinden: Il Vespino Vecchino.

Restaurants op loopafstand

Naast Il Vespino Vecchio beschikt San Agustin nog over vele andere uitstekende restaurants, op loopafstand van het resort. Hier volgen enkele aanbevelingen.

Naturisten stranden

Gran Canaria heeft tussen de Canarische eilanden verreweg de beste naturistische stranden. Naast de erkende naaktstranden zijn er ook nog andere stranden waar je ongestoord naakt kan zonnen, van zandstranden tot rotsstranden.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Gran Canaria?

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Gran Canaria?
De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen van Schiphol naar vliegveld Las Palmas, Gran Canaria.