Budget Styling tips
Geplaatst op 17 september 2019

Budget Styling tips.

Heerlijk die herfst, kacheltje aan, kaarsjes aan, onder een dekentje op de bank.

Met de woonmaand oktober voor de deur. En alle nieuwe collecties die worden gepresenteerd, gaan mijn handen altijd weer enorm jeuken. Heerlijk al die nieuwe inspiratie! Maar hoe pas je dit toe in je interieur zonder dat je een complete make-over hoeft te doen. Met kleine handelingen heb je vaak maximaal effect.

  • Wissel kussens op de bank in mooie tinten aansluitend bij het seizoen. Denk hierbij aan verschillende vormen , materialen, prints en structuren. Combineer dit met elkaar voor een spannend effect. Mijn favoriete budget adresjes zijn de Kwantum, Karwei, Leen Bakker, Jysk en ook de Action. Neem dan ook gelijk een mooie plaid mee voor op de bank.
  • Wissel van vloerkleed. Heerlijk warm aan je voeten.
  • Lekker geurende kaarsen in verschillende tinten, deze kunnen misschien ook wel een nieuwe kandelaar of windlicht gebruiken,
  • Ga voor mooie herfsttakken het bos in en zet deze in een grote vaas.
  • Dat trend kleurtje schilder die (in een vorm) op 1 wandje, die je misschien volgend seizoen weer wisselt. Of kijk eens bij Kwantum naar een mooi behangetje en behang een plaat die je kunt wisselen per seizoen. Om het nog knusser en warmer te maken in huis.
  • Haal heerlijke geurstokje of steek eens een wierookstokje aan.

Ik zeg pantoffeltjes aan en genieten!

Heb je nog vragen over deze tips? Klik dan op de onderstaande knop om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen of schakel mij in voor een brainstorm sessie.