Interieurstyling in Enschede

Met mijn achtergrond en ervaring als interieurstylist heb ik voor meerdere grote bedrijven mogen werken. Met mijn opleiding aan de kunstacademie en de interieuracademie tot interieurstylist en interieurontwerper, ben ik in 2016 begonnen aan dit voor mij grote avontuur, mijn eigen interieurontwerp en adviesburo Roodbosch Interieurstyling. 

Mijn passie voor styling, kleur en interieur zit in mijn bloed en ik vind het fantastisch anderen hiermee te inspireren op mijn eigen manier. Wat ben ik blij en dankbaar voor alle mooie, lieve, inspirerende klanten die ik heb mogen ontmoeten. Spannend, leerzaam, inspirerend, confronterend, dankbaar, en natuurlijk keihard werken.

Publicaties in onder andere Vt Wonen, Twente Life, Vett magazine en de Tubantia. Een aanvraag voor een publicatie in een boek. Particulieren en bedrijven vragen mij mee te denken over hun interieur.

Ik kom binnen in allerlei prachtige huizen en leuke bedrijven, ieder met zijn eigen verhaal en identiteit, ontmoet veel verschillende mensen en vraag ze de hemd van hun lijf.

En ik mag ze ook nog helpen met hun interieur! Mensen inspireren en adviseren met mijn kennis en creativitiet. (ja ik heb het allerleukste beroep!)

De reactie bij het presenteren van mijn plan en uiteraard de oplevering vind ik het allerleukst. Mijn dag kan niet meer stuk als mensen enthousiast zijn en een dag later al gelijk met van alles en nog wat aan de slag gaan en mij hier foto’s van sturen. 


Brainstormsessie

Inspiratie, ideeën en advies voor 2 uur
Direct advies bij jou thuis
Antwoord op al je interieur vragen

Ik maak graag kennis met je...

Vraag aan